Homofile velgere stemmer på Marine Le Pen

Partiet Front National som i dag ledes av Marine Le Pen har nå fanget oppmerksomheten til det homofile og lesbiske miljøet i Frankrike ettersom de nå har innsett at Front National er det eneste politiske partiet med politisk vilje til å sette seg opp mot Islamistene i landet.

Homofile og lesbiske i Frankrike blir i stadig større grad utsatt for voldelige angrep fra islamister noe som nå ser ut til å skyve de homofile i landet i armene på Marine Le Pen og hennes Front Nasjonal.

Tradisjonelt sett har Front National vært et konservativt parti som har vært motstandere av homofile og lesbiske ekteskap, men har under Marine Le Pens ledelse lettet litt på sine holdninger ovenfor homofile som de nå ser ut til å kjempe sammen med mot spredningen av Islam.

Den samme utviklingen kan man se i flere Europeiske land der stadig flere homofile og lesbiske oppdager at dems tilværelse blir stadig vanskeligere i takt med økningen av islamske borgere, og hvor man dermed har funnet en alliert i kampen mot islam i hva den politisk korrekte pressen kaller det ytre høyre.

Du kan lese mer om homifiles støtte til Front National her…

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s