Velkommen etter Dagbladet!

Da har en representant for den såkalte etablerte pressen skrevet en sak om «Obamas private hær», og hvordan Obama nå forsøker å benytte sin tidligere valgkamporganisasjon til å kjempe for å bevare Obamacare.

Det er bare det at denne saken er flere måneder gammel, og det viser seg gang på gang at den såkalte etablerte pressen først skriver om VIKTIGE nyheter når de ikke lenger er relevante eller har noe slagkraft.

I dette tilfellet ventet Dagbladet lenge nok til at nyheten om at Obama blander seg inn i både valgkampen, og oppfordrer til demonstrasjoner som ofte ender voldelig ikke lengre vil ha stor relevans for det Norske folks oppfatning av Donald Trump.

Dette er en kjent taktikk benyttet av den politisk korrekte pressen de siste årene. Man avventer med å skrive om en nyhet til den ikke lengre har noe slagkraft for så å slå det opp som en tilfeldig nyhet for så å kunne si «JOVIST skriver vi om slike saker også!».

På Watchdograpport.com og Ekstremisten.com derimot får du nyhetene mens de enda har slagkraft og er relevante, og du får ofte avslørt nyheter lenge før den politisk korrekte pressen i det heletatt TØR ta tak i dem i frykt for å havne i unåde hos sine økonomiske velgjørere!

Dette er nok et eksempel på nødvendigheten av de alternative nyhetssidene, og viser atter engang hvorfor ekte journalistikk IKKE kan gå hånd i hånd med storkapitalen, og sosialistiske velgjørere!

Les Dagbladets sak her.
Les Watchdog Rapports sak her.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s