Velkommen etter NRK!

Jeg har lenge påpekt at de såkalte tiggerne som kommer til Norge ikke er ordentlige tiggere, og at de er opportunister som ser sitt snitt i å tjene penger på å utnytte godtroende idioter her i Norge.

Derfor skreiv jeg den 1. desember 2016 ett innlegg her på bloggen om hvordan jeg daglig treffer på en tigger utenfor senteret der jeg bor som sitter, og tigger i gamle filler, frem til hun skal ta seg «lunch» ca klokken 12.00 hvorpå de gamle fillene blir lagt igjen ute ved tiggerkoppen, og hun spaserer inn på senteret for å kjøpe seg en «lunch» til en 150 kroner utstyrt med den nyeste iPhonen på markedet til 10 000 kroner og moteriktige klær.

Jeg nevner også hvordan kommunisten Bjønnulv Evenrud i bladet Folk er Folk benytter disse svindlerne til å lure penger fra staten etter at pengestrømmen til hans konto fra svindlerne i SOS Rasisme stoppet, og hvordan dette har ødelagt for de narkomane som selger gatemagasinet =Oslo.

Svindlerne/tiggerne som selger den kommunistiske løpeseddelen «Folk er Folk» går sammen i gjenger for å jage de norske narkomane selgerne av =Oslo for å unngå konkurranse, og bruker ofte mafia lignende metoder for å holde selgerne av =Oslo borte fra «sine» områder.

Nå ser det ut som om NRK med sitt Brennpunkt program også har våknet opp for svindelen som pågår, og jeg håper alle de nyttige idiotene som har latt seg lure av disse såkalte tigerne nå også våkner opp og forstår hvordan samfunnet vårt fungerer.

Her kan du se reklame om NRKs innslag.

Ekstremistens innlegg.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s