Vestlig kultur er overlegen de fleste andre kulturer!

Vi får hele tiden fortalt av den politisk korrekte eliten og pressen at Norsk og vestlig kultur ikke på noen måter er overlegen andre kulturer.

Spørsmålet blir da om dette stemmer og om det faktisk er slik at vår vestlige kultur som har gitt verden demokrati, ytringsfrihet og avvikling av slaveriet faktisk er underlegen andre kulturer slik eliten påstår.

Saken er den at om man ser objektivt på saken så vil man ganske så raskt se at den vestlige kulturen er klart OVERLEGEN andre kulturer på mange måter, og den beste måten å se dette på er ved å se hvordan den vestlige kulturen i stor grad påvirker andre kulturer, og hvordan folk fra hele verden søker seg til vesten i en søken etter mer frihet og økonomisk stabilitet.

Det finnes enkelte kulturer som for eksempel den Kinesiske, Japanske osv som er spennende kulturer og som mange hevder er like utviklet som den Europeiske vestlige kulturen, men dersom man tar ett grundig dykk ned i kulturen ser man fort at dagens kultur i disse landene i veldig stor grad er påvirket av den vestlige kulturen, og at uten denne påvirkningen ville disse landene ikke vært hva de er i dag.

Vesten har eksportert ideen om demokrati, frihet og kapitalisme verden over og man ser at de aller fleste landene hvor folk flest søker seg til står disse vestlige ideene sterkt, og det er sjelden man finner land hvor disse ideene ikke står sterkt der folk søker seg til.

I dag er den islamske kulturen en kultur som mange elitister påstår er en vakker sterk kultur, men det finnes ikke ett eneste land i verden i dag som er styrt etter islamske ideer der folk flykter til i søken etter et bedre liv noe som vitner om at islam er en feilet kultur på lik linje med kommunismen, nazismen og andre diktatoriske ideologier og kulturer.

Man kan for eksempel spørre seg hvorfor man ikke ser båter med «immigranter» som drar fra USA til kommunistiske Cuba, eller hvorfor man ikke ser båter med europeere som flykter til Egypt eller Libya.

Eller hvorfor immigranter fra Syria eller andre islamske land i Midtøsten ikke søker seg til Islamske land i nærområdet i søken på et bedre liv om den islamske, arabiske kulturen virkelig er så fantastisk som det eliten vil ha det til?

Svaret er selvfølgelig at de fleste ønsker seg til land der den europeiske demokratiske kulturen er rådende, og man har en rettsstat som sørger for like muligheter og rettigheter for alle uavhengig av rase, religion eller seksuell legning.

Jeg sier derfor nå at det er på tide at vi i vesten og særlig vi av Europeisk herkomst slutter å la oss underkues av eliten og dem lakeier som forsøker å trykke ned vårt folk og kultur, og at vi hever våre hoder og stolt krever respekt for vår historie og vår kultur som har gitt verden ideen om frihet, likhet og rettferdighet for ALLE!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s