Elitens pedonettverk frykter nå store avsløringer!

Det er stadig flere som våkner opp og ser at ting ikke er helt slik de skal være, og stadig flere får øynene opp for at den politiske og økonomiske verdenseliten bedriver ulovlige aktiviteter som ikke tåler dagens lys.

Det jeg nå sikter til er ikke de vanlige skygge handlene som pågår i mørke hjørner av maktens korridorer eller i styrerom fylt med advokater, nei denne gangen er det snakk om noe MYE MYE verre ondskapsfulle handlinger nemlig trafficking av barn i hemmelige pedofile nettverk.

Disse nettverkene viser det seg nå i stadig større grad har tentakler inn i mektige sirkler bestående av noen av de mektigste og mest innflytelsesrike personene i vårt samfunn, som har mer en nok makt til å kunne avspore og forhindre etterforskningen av alt fra barneforsvinninger til funn av drepte misbrukte barn.

Man hører lite om noe om disse sakene i den politisk korrekte pressen, og det man får høre er som oftest blitt vridd og vendt på slik at det nærmest fremstår som direkte oppspinn produsert av halvgale personer som sitter alene i mørke kott med tinnfoliehatt på hodet og UFO plakater på veggen.

Man rapporterer ikke om de over 3 000 arrestasjonene som er gjort bare i USA som del av en større etterforskning av barnetrafficking og pedofili igangsatt etter innsettelsen av Donald Trump som president, og man nevner ikke at flere av de arresterte er alt fra politikere til filmstjerne osv.

Nei i norsk politisk presse er det helt tyst om disse sakene, og man får kun servert hvordan noe som ble kalt «pizza gate» var en «konspirasjonsteori som ikke hadde noe hold ti seg, og at den stakkarslige eieren av en pizza restaurant i Washington DC var ett offer for «fake news».

Det man selvfølgelig lot være å informere om var at denne såkalte «konspirasjonsteorien» har utspring i det faktum at man gjennom blant annet WikiLeaks har fått avslørt hvordan flere høytstående politikere i det Demokratiske partiet, og i Clintons valgkamp apparat har benyttet pedofil «slang» ord i sine mailer, og at disse ordene og symbolene var et gjennomgående tema i pizza restauranten som ble en del av «konspirasjonsteorien».

Disse ordene og symbolene som benyttes av pedofile er det ikke noen konspirasjonsteorist som har kommet opp med, men de er kommet frem som resultat av politiets etterforskning av pedofile nettverk der politiet har utgitt seg både for å være pedofile, og for å være barn som så er blitt kontaktet.

Man kan jo spørre seg hvorfor dette ikke er noe man snakker om og omtaler i den politisk korrekte pressen, men personlig har jeg en mistanke om at det sitter en del rike elitister her i landet, og frykter at dems mørke hemmeligheter og lyster skal avsløres, og at disse benytter all den makt og innflytelse de måtte ha på å unngå dette.

Jeg mener det er et viktig signal når man i Norge ser at voldtekten av en jente på 5 – 6 år ikke straffes med mer en to – tre måneders fengsel, og begrunnelsen er at det ikke ble benyttet vold!!!!! Så en VOLDtekt er ikke å benytte VOLD !!!!!!

Selvfølgelig ønsker eliten og dommerstanden å fjerne folkedomstolen der man har en jury bestående av vanlige folk, og man kan jo bare spørre seg hvorfor? Kan det hende de ønsker å føre mer makt til seg selv for å sørge for at straffen for pedofili fortsetter å ligge på ett lavere straffenivå en for å bli tatt i fartskontroll?

(artikkelen fortsetter under bildet)

Nå har vi heldigvis fått en del amerikanere som har sett seg leie av dette systemet der eliten kan ture frem som de vill, og med familiefaren og bestefaren Trump som president ser det ut som om kampen mot disse pedofile elitistene virkelig er satt i høygir, og vi ser også fremveksten av private aktører bestående av avgåtte politietterforskere og etterretningsfolk fra det militære som nå også engasjerer seg i denne kampen for å sikre sine barn og barnebarn muligheten til å vokse opp i et samfunn fritt for denne ondskapen.

Man kan jo spørre seg HVORFOR pressefolk i Norge nekter å skrive om disse pedofilisakene som nå rulles opp i USA eller nekter å skrive om hvordan Trump ønsker å bekjempe elendigheten, og om det kan være en sammenheng mellom Trump HATET til den norske økonomiske og politiske eliten, pressen og frykten for å nå bli avslørt?

Vel, vi får følge med i tiden fremover, men en ting er sikkert og det er at det hvert år forsvinner rundt 800 000 barn under 18 år bare i USA, og man kan jo spørre seg hvor alle disse blir av, og hvem som tar dem, og til hvilket formål??

Det er på tide noe gjøres og nå under Trump som president ser det ut til at elitens pedonettverk er under angrep, og de tunge «våpnene» er hentet ut av skapet.

Så hva tror du?

Kilde: Youtube.com, eyeopening.info

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s