Om

Watchdog Rapport er en nyhetsside som vil forsøke å gi leserne nyheter med et noe annet perspektiv en det mer politisk korrekte verdensbildet man ellers i vårt samfunn er vant med.

Det vil blant annet være kommentarer til nyheter og informasjon rundt saker som ellers ikke når ut i den såkalte etablerte pressen.

Vi håper dere vil velge å følge oss i tiden fremover.

Dersom du måtte ønske å støtte oss økonomisk vennligst benytt deg av følgende kontonummer med meldingsteksten «WDR Donasjon», og eventuelt ditt navn/kallenavn.

Vårt kontonummer er: 5082 07 71319

Du kan også følge oss på facebook: https://www.facebook.com/Watchdog-Report-1483613348552003/

Nå er det enkelt å støtte oss.

last-ned

2 thoughts on “Om

 1. Ser dere legger ut masse skriverier på div. sider,og den ene siden er uten tvil totalt rasistisk -uten at det tydeligvis er noe dere misliker? Det er viktig med skarpe folk som graver kilder og er årvåkne i vår tid,men dere er ikke tillitsvekkende og seriøse nok her.Dere er for feige til å skrive hvem som står bak både bloggen og Konto nummeret? Navnet på bloggen er både The Watchdog Rapport,og Watchdog Report?? Er dette laget av fjortiser? Hvorfor i det hele tatt bruke Engelsk navn på en klin norsk blogg?? Skriv i alle fall korrekt engelsk!
  Notert at noe virker å ha blitt sjekket opp av kilder,og virker riktig -men kutt nå ut rasisme over mennesker med mørkere hudfarge osv. det er så unødvendig og umodent i et sivilisert samfunn.
  Godt det er mange kanaler å velge i.Lykke til. M.L.

  Lik

  • Hei M.L og takk for din kommentar.

   Setter stor pris på din tilbakemelding og ber deg vennligst si hvilken side som er knyttet til oss som er «totalt rasistisk»?

   Vi mener at man skal kunne diskutere alle emner så lenge man forholder seg til fakta, og man forholder seg seriøse og ikke kommer med personangrep.

   Når det gjelder din kritikk av navnet på siden vår så er det bare latterlig for når du må kritisere navnet på siden i stedenfor innholdet så viser det at du har vært på leting etter noe å kritisere og navnet var det eneste du fant.

   Korrekt engelsk skriver vi, men domenet watchdogreport var ikke ledig så da tok vi det norske navnet for report som er rapport derav navnet på siden.

   Synes det er veldig flott at du har tatt deg tid til å komme med din kritikk, men skulle sett at du ga eksempler på hva det er du mener er rasistisk på sidene våre for vi mener du ikke vil finne noe rasistisk innhold her med mindre du mener det er rasistisk å påpeke vitenskaplige fakta rundt emnet rase, etnisitet og religion.

   Med vennlig hilsen
   Jan Ivar Hansen

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s